Det var någonting jag skulle göra...

16:14:29 2012-02-29
Kommer jag ihåg vad? nej. Får lite dårligt samvete när jag börjar kolla igenom top modelavsnitten jag missat och äter annanas men jag kommer ju inte på det mer för att jag inte gör något. Btw bokade jag nyss tågbiljetter. Jag ska till Göteborg i helgen! Puss

MAC from Lisabon airport

15:22:14 2012-02-29
Hittade efter mycket letande (den största flygplasten jag varit på tror jag) en hel MAC hörna och den var värd allt letande. Cremesheen lipstick 14.90£// Studio fix boldblack lash mascara 14.00£// Pro longwear lipcreme 16.00£

Help me, musik?!

15:09:14 2012-02-27
Jag gör en kollektion i stickat och virkat till en modevisning i vår men är helt förvirrad när det gäller musiken. Ska ha tre låtar och var ganska nestämd på vilka förrut men nu har jag tröttnat på den för de har blivit uttjatade! Jag vill ha lite elektroniskt, hade tänkt dubstep från början men det går ju verkligen inte ihop med kläderna som är i naturfärger, naturmaterial. Dubstep känns framtidsinspirerat, abstrakta former, metallic osv. Men ändå vill jag ha något med drag i och nåt som inte är så känt. Det ska inte ta folus från det andra men ändå är musiken så viktig. Jag behöver hjälp, tipsa mig om hyfsat okända låtar med lite drag i (modellerna måste ha ett lagon drag och en bra takt att gå till). Gärna elektroniskt, pop, indie, house osv. Vill ha så mpnga tips som möjligt. Sen vilöl jag ha en öppningslåt med fett intro. Så jag ber dig, skriv massa underbara låtförslag till mig!

Makeup wanties

18:53:47 2012-02-12

Kollade på lite smink produter, speciellt efter bra läppstift och mascara eftersom att min favorit har slutat göras. Insåg då att MAC, som är ett väldigt lyxigt märke inte är mycket dyrare än typ max factor och isadora. I vilket fall inte när det gäller mascara. Så detta ska jag kolla extra mycket efter i tax free affärerna på flygplatserna. Jag vet också att de har victorias secret bodylotions och sånt på brasilias flygplats men eftersom att vi ska på ett till flyg efter det och man inte får ha mer än en deciliter i handbagage kan jag inte köpa något sånt. Men mascara och läppstift ska jag hålla utkik efter! Har aldrig provat lipsticks från MAC men har härt att de är väldigt bra, är så trött på mina krämiga och tunna som man inte ens kan säga ett ord utan att det ser ut som man kladdat med en läpppenna eftersom att det endast finns kvar färg på läpparnas kunturer. Blä, vill ha något som sitter bra. Ett nudefärgat och ett korall/peach/orange.

Candyland

20:33:32 2012-02-08
Var på calletex idag med klassen (eller ah, fyra av oss 11) hittade tyg till min balklänning, studentklänning och grönaktigt jeans till shorts. Sydde shortsen idag, har inte klippt rent dem och sytt hällor än. Ska visa dem sen. Puss

Kluppet

20:02:12 2012-02-04
Klippte håret idag. Nu är det inte tunnt och äckligt längre och går att ha utsläppt!
Nu blir det en sväng till ivy bar. Puss

Q/A

19:17:28 2012-02-03
Fick några fler frågor efter att jag hade gjort videon med svar så svarar på det med text istället!

Vart du har köpt vesten? Den är köpt på Beyond Retro.

Vart du brukar shoppa? Jag brukar shoppa på H&M, Monki, GT och Carlings. Helst shoppar jag på Beyond Retro, Weekday, Topshop och American Apparel men tyvärr finns de inte i Örebro, så det blir inte så ofta :(

Din favoriträtt? Min favoriträtt är nog sushi tror jag. Med vara vegitariska rullar, tofu och avokado (har bestämt mig att byta ut de stackats utrotningshotade och omiljövänliga jätteräkorna mot avokado i framtiden). Annars skulle jag kunna klara mig på gurka, sparris och avokado hela mitt liv tror jag, mums!

Din favoritlåt? Min favoritlåt är nog just nu Bulletproof med La Roux.

Vart du får din inspiration ifrån? Jag fick typ samma fråga som jag svarar på i videon, men typ, tumblr, folk man ser överallt, tv och film mm.

Vad du ser mest fram emot just nu? Jag har enormt mycket att se fram emot just nu, men egentligen är jag så inne i det att jag knappt märker det. Jag ser fram emot en resa till Brasilien om ca en vecka. Jag ser fram emot modevisningen med min kollektion från projektarbetet. Jag ser fram emot studenten. Jag ser också fruktansvärt mycket fram emot peace and love i sommar. Det kommer att bli bästa någonsin. När man kan känna lättnaden att skolan är klar och bara ta det lugnt ett tag och inte sitta fast utan ta dagen som den kommer, göra impulsiva grejer och bara följa med och se vart jag hamnar. Kanske blir det också en liten roadtrip i sommar.

Avreagerar mig. Tre timmars bortkastad fredagseftermiddag, tur att kvällen finns kvar

18:53:56 2012-02-03
Nej, tryckknappsmaskinen ska inte få förstöra mina fredagseftermiddagar något mer, vi har gjort slut. Oj vad jag tjatar om denna, den fick till och med en facebook status tilldelad sig, det är den inte värd, så nu är det slut, helt slut.

40 spänn!

21:39:39 2012-02-02
Hihi shoppade lite igår. Mycket ekonomiskt i alla fall. Mössa, Carlings 30:-, T-shirt, H&M 149:-, linne - Monk 40:-, spetströja - Gt 199:-. Hade kvar presentkort från i julas på alla affärer jag handlade utom Monki.

INSPIRATION, ONE TEASPOON

15:37:09 2012-02-02

Mindfckd, mitt i pluggandet kom en tanke om studenten

13:51:00 2012-02-02

Tänkte testa om jag kan klara av clipsen en hel dag, är ytterst tveksam om jag kommer att klara dem på studenten eftersom att jag redan knäpper om den överallt hela tiden. Men jag kan ju verkligen inte ha tofs under studentmössan och ännu mindre utläppt som mitt hår ser ut nu. Funderar faktiskt på om det är värt att sätta i tejpextentions, man tar ju trots allt bara studenten en gång i livet. Dessutom är det ju bal innan dess och då vill man ju helst också vara lite fin utan att klia sönder hela huvudet. Känns ändå ganska värt.
Förresten var jag på en liten shoppingrunda igår, presentkort är underbart, 40 kronor förrutom presentkort betalade jag, underbart. Ska visa sen när jag är klar med skoluppgifterna.